Firma de specialitate care furnizeaza activitati de inginerie si consultanta tehnica

      Realizarea unei investitii de calitate, durabile si eficiente nu se mai poate face astazi fara a apela la serviciile unor firme de specialitate care furnizeaza activitati de inginerie si consultanta tehnica. Aceste exigente sunt cerute prin diferite reglementari tehnice, juridice si economice apartinand Uniunii Europene si asumate de catre Romania.
O astfel de firma de specialitate este si EURO QUALITY TEST SRL din Bucuresti care activeaza pe tot teritoriul Romaniei. In practica realizarii investitiilor in tarile din Uniunea Europeana, investitorii solicita sprijinul unor specialisti in servicii de consultanta, in scopul realizarii acestora la nivelul cerintelor calitative, cu un cost minim si nu in ultimul rand, o durata optima de executie.
Pentru lucrari in conditii deplinde de siguranta conform celor mai inalte standarde, Euro Quality Test iti sta la dispozitie cu servicii de consultanta tehnica constructii, pentru orice tip de proiect, indiferent de complexitate.
Printre serviciile pe care Euro QUALITY TEST le ofera clientilor se numara: expertizare tehnica, consultanta si inginerie, proiectare si dirigentie santier, studii geotehnice, hidrogeologie si impact de mediu, foraje de apa, foraje de observatie, constructii civile si industriale, cadastru intabulare, GPS, consultanta, monitorizare topografica, planuri topografice, PUZ, PUD, CU, PAC, productie de betoane si prefabricate din beton si beton armat, inclusiv consultanta tehnica constructii.
Apeleaza la profesionistii in consultanta tehnica constructii si asigura-te ca proiectul tau va fi finalizat cu succes.

Consultanta tehnica in vederea certificarii materialelor de constructii
Mai sigur, mai rapid si mai ieftin!

Prin activitatea de consultanta se intelege efectuarea unor servicii necesare pentru realizarea investitiilor incepand de la faza de proiect, pana la faza punerii in functiune. Serviciile de consultanta pot fi folosite atat de catre investitorii cu surse de finantare publice sau asimilate acestora, cat si de cei cu surse de finantare private.
Aceste servicii se asigura prin specialisti in domeniu, cu pregatire vasta si gata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor venite din partea clientilor. Serviciile de consultanta se bucura de o popularitate mare datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera beneficiarilor.
De ce este recomandat sa apelezi la servicii de consultanta? In primul rand, se obtine reducerea termenului de realizare a investitiei, dar si reducerea costurilor prin realizarea unui manageament performant al investitiei. In al doilea rand, prin servicii de consultanta ai certitudinea folosirii de tehnologii adecvate, moderne care duc la diminuarea de costuri. Nu in ultimul rand, prin servicii de consultanta ai posibilitatea de a obtine evaluari si recomandari independente si obiective.